Fly drive naar Andalusië – een prachtig gebied in het zuiden van Spanje

Andalusië is al jarenlang één van de populairste gebieden onder toeristen in het zonnige Spanje. Met Arabische invloeden is het een gebied vol cultuur en waar je nog echt het authentieke Spanje zult gaan ontdekken.
Spanje is natuurlijk ook gewoon meer dan stranden en lekker weer! Kies daarom in plaats van een vliegvakantie naar één van de Spaanse eilanden of Costa’s, dit jaar voor een leuke fly drive vakantie! Een fly drive betekent een reis inclusief vlucht, huurauto en accommodatie(s). Dit biedt je de mogelijkheid om op een individuele manier het beste van een gebied of land te ontdekken.
Malaga
Een fly drive Andalusië begint in Malaga, een stad met strand en groot vliegveld. Bij aankomst op de luchthaven staat een huurauto klaar en kunt u direct met de koffers naar jouw eerste accommodatie. In Malaga vind je onder meer de Kathedraal van de stad, gelegen aan het plein Plaza del Obosipo. Door de hoge torens is het gebouw overal in de stad te zien! De cultuur proef je in de Mercado Central de Atarazanas, dit is een overdekte markt in het historische centrum van de stad. Met prachtige glas-in lood ramen en authentieke producten is ook dit een aanrader tijdens jouw fly drive in Andalusië. Heb je de stad ontdekt? Het stadsstrand is een heerlijke plek om te genieten van de Spaanse temperaturen!
Granada
Granada is de tweede stad op de route in Andalusië. Deze stad staat volledig in het teken van het wereldberoemde Alhambra, een must-see! Dit middeleeuwse Palei en fort heeft een indrukwekkende geschiedenis en is al honderden jaren oud. Ook in het Alhambra vind je de Arabische invloeden weer goed terug, het levert geweldige vakantie foto’s op!
Sevilla
Het Spaanse Sevilla is de laatste bestemming tijdens de reis. De stad heeft meer dan 700.000 inwoners en wordt door Spanjaarden gezien als één van de belangrijkste steden van Zuid-Spanje. De stad is een voorbeeld van het autentieke Spanje. Je vindt hier typisch Spaanse tapas, schattige kleine straatjes en minder toeristen dan bijvoorbeeld Barcelona.
De Kathedraal van Sevilla is het middelpunt van het bruisende centrum, de gotische Kathedraal kun je tijdens jouw vakantie ook beklimmen en biedt panoramische uitzichten op de stad!

Leave a Reply