Met KLM vanaf Antwerpen naar New York voor slechts €369,-!

Het ideale moment om een ticket naar New York te boeken, want goedkoper gaat het niet worden! Ieder jaar komt KLM met een speciale actie waarbij je extra voordelig naar New York vliegt wanneer je vertrekt vanaf Antwerpen Centraal. Nu is het weer zover en boek je al een retourticket voor €369,- naar de “Big Apple”!

Je vertrekt vanaf Antwerpen Centraal Station met de trein of met de speciale bus naar Schiphol. Deze “omweg” is verplicht omdat je de tickets op moet halen op het station in Antwerpen. De aanbieding is geldig op bijna alle data tot 15 april. Zorg wel dat je snel beslist, want op=op.

Je boekt je ticket via onderstaande button. Vul in:

 • van: Antwerpen Centraal (ZWE)
 • naar: New York(alle luchthavens)

Boek nu bij KLM

En zo begint je vakantie wel erg voordelig en heb je genoeg budget om New York eens goed te ontdekken. Een tip van Supertripper… plan vooral niet teveel en neem de tijd voor iedere wijk, want als je New York eenmaal hebt ontdekt zal je hier zeker vaker komen!

En natuurlijk moet je ook opzoek naar een betaalbare accommodatie. Hotels zijn vaak erg prijzig in New York dus het is extra interessant om eens het aanbod van Wimdu te bekijken. Wimdu is het platform waar particulieren verschillende accommodaties aanbieden. Zo bespaar je vaak meer dan 50% ten opzichte van een hotelovernachting. Daarnaast is het ook extra leuk om de stad te ervaren als een echte local!

new york_2

One Response

 1. H Beroud
  H Beroud 8 juni, 2014 at 09:00 |

  The advertiser is not active.

  TradeDoubler

  Reply

Leave a Reply