Supertip: Stel zelf je rondreis door Europa samen (vluchten vanaf €17)

We hebben al geschreven over de super aanbiedingen van easyJet maar vandaag willen we je nog eenmaal wijzen op de korting die ze hebben. Voor de actieve reiziger heeft easyJet de mogelijkheid om door heel europa te reizen voor minder dan <€200. Het mooie van deze maatschappij is namelijk dat je niets extra’s betaald voor een enkele reis, dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld KLM waar het boeken van een retour vaak goedkoper is dan alleen een enkeltje.

Als voorbeeld hebben we hieronder dan ook twee reizen waarbij je heel Europe door kunt gaan. Uiteraard kun je ook zelf aan de slag gaan om zo een supertrip samen te stellen, hiervoor heeft easyJet een handige inspiratie tool waarbij je direct kunt zien waar je heen kunt vanaf een bepaalde stad.

Amsterdam -> Rome -> Nice -> Barcelona -> Milaan -> Amsterdam: Totale kosten €164 

Deze trip is echt fantastisch, je bezoekt Italië, Frankrijk en Spanje in iets meer dan een week tijd. In April of Mei is deze trip perfect omdat het nog niet te warm is maar je al zeker aan het strand kunt zitten. Vlieg vanaf Amsterdam naar Rome om hier een paar dagen de stad te verkennen, ga vervolgens door naar Nice om hier aan de boulevard bij te komen. Vanuit Nice vertrek je naar Barcelona om een paar dagen goed te stappen, en vervolgens breng je nog een snel bezoek aan Milaan om te shoppen en weer naar huis te gaan.

Screen Shot 2014-01-05 at 19.16.00

Boek direct bij Easyjet

Amsterdam -> Berlijn -> Rome -> Geneve -> Amsterdam: totale kosten €138.

Wil je wat meer diversiteit in je trip dan vonden wij ook de volgende combinatie, dit voor slechts €138. Veel Vlieg vanaf Amsterdam naar Berlijn, blijf een paar dagen en vlieg door naar Rome. Vanuit Rome kun je diverse richtingen in zoals bijvoorbeeld naar Genève om vanuit daar weer terug te vliegen naar Amsterdam. 

Screen Shot 2014-01-05 at 19.26.16

Boek direct bij Easyjet

Leave a Reply