Weekendje weg? Retourvlucht Barcelona voor slechts €30!

De winter al weer beu en toe aan een korte break? Vlieg voor slechts €30 naar Barcelona… meer hoeven we denk ik niet te zeggen want iedereen kent deze geweldige stad! Of je nu gaat om een weekend te stappen of, te genieten van het lekkere eten of een van de werken van Gaudi te bewonderen… deze stad heeft voor iedereen iets te bieden. Met Ryanair vlieg je voor slechts €30 retour vanaf Eindhoven op Girona, en de vernieuwde RyanAir website maakt het boeken hier net wat prettiger.

Vanuit Girona heb je prima busvervoer naar het centrum van Barcelona of andere plekken aan de Costa Brava. Met een gemiddelde temperatuur van zo’n 15 graden in Februari is dit geen trip voor iemand die op het strand wil liggen, maar wel uitermate geschikt voor het bezoeken van deze fantastische stad.

Voorwaarden van deze actie:

  • Boekingsperiode: vrijdag 20 dec. 13 – maandag 23 dec. 13
  • Reisperiode: donderdag 9 jan. 14 – donderdag 27 feb. 14
  • Reisdagen: maandag – donderdag (Afhankelijk van beschikbaarheid)
Boek bij RyanAir

Je kunt deze super scherpe deal van Ryan Air uitstekend combineren met onze eerdere actie van Enjoy Barcelona appartementen of met de aanbiedingen van Ebookers.

Combineer deze aanbieding met onze eerdere promotie van €25 korting op een accommodatie bij Enjoy Barcelona!

Bekijk hotel aanbieding

Wil je de vlucht direct combineren met een hotel? Bekijk dan de super scherpe deals van Ebookers! Zo verblijf je 3 nachten voor slechts €101,82 in een 4-sterren hotel!

Ebookers

 

Voorbeeld boeking:

Screen Shot 2013-12-20 at 17.24.03

Leave a Reply