Verblijf 2 nachten in het Franse Lille voor €44 p.p. Inclusief (Fyra) trein al voor €135!

Tussen Antwerpen en Parijs, net over de Franse grens ligt Lille. Een mooie historische stad die genoeg te bieden heeft voor een weekendje cultuur, winkelen en lekker eten. Voor de kunstliefhebbers is Palais des Beaux-Arts echt een must. Hier vind je werken van o.a. Rubens, Goya en Delacroix. Culinair gezien kom je in Lille ook niks te kort, de stad staat bekend om mosselen, garnalenkroketten en oesters. Voor degenen die willen shoppen is er ook geen enkele reden om door te reizen naar Parijs. Alle grote Italiaanse en Franse merken hebben winkels in Lille en ook het beroemdste warenhuis van Parijs: Lafeyette heeft er een vestiging.

Je verblijft nu twee nachten in een tweepersoons studio voor €86. Het is ook mogelijk om 1 nacht te boeken voor €24 p.p. en tegen bijbetaling kun je een ontbijt bestellen en/of een derde nacht. Ook zijn er 4 persoonsappartementen.

Ga je met de Fyra vanaf Amsterdam Centraal dan ben je er al in 3,5 uur. Pak je liever de auto dan is het vanaf de Nederlands-Belgische grens nog maar 1,5 uur rijden. De treinreis vanaf Amsterdam Centraal heb je al  voor €91! Je vertrekt dan om vrijdagochtend en reist terug op zondag avond.

Boek bij Travelbird

Boek je treinreis bij NShispeed. Ook staan er nog leuke tips op de site.

Boek bij NShispeed

Schermafbeelding 2013-12-02 om 20.56.37

Schermafbeelding 2013-12-02 om 20.52.38

Leave a Reply