Aangepast: Bezoek de autosalon van Genève 2014; retourtje €59,-

Genève is de stad van het prachtige Meer van Genève, de indrukwekkende torens van Cathédrale Saint-Pierre en Mur des Réformateurs gelegen in het schitterende Parc des Bastions …..maar voor de ECHTE autoliefhebbers is Genève toch vooral de stad van DE autobeurs van het jaar. Hier worden de supercars van de toekomst getoond en je wordt verrast door de meest indrukwekkende concept cars. Natuurlijk worden ook alle belangrijke productiemodellen getoond…… een beurs die je als echte autofanaat eens moet bezoeken! Supertripper helpt je met het plannen van de trip!

En met de sale actie van Transavia wordt het wel erg aantrekkelijk! De beurs vindt plaats van 6 tot 16 maart 2014 en wij hebben tickets voor je gevonden voor slechts €59 incl boekingskosten. Je vliegt van Rotterdam – Den Haag retour naar Genève van maandag 10 maart tot donderdag 13 maart. Je kunt ook op donderdag vertrekken en op maandag terugvliegen.

Boek een retourtje Genève

De entree is ongeveer €13,- voor volwassenen en kinderen van 6 tot 16 jaar betalen ongeveer €7,50.-. Tickets kun je aan de deur kopen. Mocht je liever van te voren al je tickets willen bestellen dan kan dat vanaf januari via de website van de beurs. De beurs ligt op slechts 2 kilometer van de luchthaven. Het centrum van Genève ligt op 6 kilometer van de beurs dus je kunt gewoon een gezellig hotel of appartement nemen in het centrum van de stad.

Aangezien de hotels vaak erg prijzig zijn in Genève raden we je aan om een appartement te huren via Wimdu. Op deze site kun je eenvoudig en betaalbaar  een appartement huren van particulieren.

Data tijdens de Autosalon voor €59,- inclusief boekingskosten
zaterdag 8 maart – donderdag 13 maart
maandag 10 maart – donderdag 13 maart
donderdag 13 maart – maandag 17 maart

Natuurlijk is er veel meer te doen in Genève en is het dus ook leuk om op een ander moment deze stad te ontdekken. Hieronder een overzicht van nog meer goedkope vluchten.

Schermafbeelding 2014-01-14 om 21.52.23

5 Responses

 1. Wim Munter
  Wim Munter 19 december, 2013 at 22:07 |

  Ls
  Graag wil ik gebruik maken van de trip naar de autosalon in Genève voor €54. Ik kan echter niet boeken op deze site. Via de link naar Transavia is de prijs ca €160 pp.
  Hoe ken ik boeken en gebruik maken van de aanbieding?
  Ik hoor graag van u.
  Kind regards
  Wim Munter

  Reply
 2. Klaartje
  Klaartje 14 januari, 2014 at 13:53 |

  Goiedemiddag,

  Waarom halen jullie het er dan niet af???
  Of zet het er duidelijkerop waar je één en ander kan vinden.

  Groet Klaartje

  Reply
 3. laurens
  laurens 24 februari, 2014 at 22:29 |

  Mij lukt het ook niet om voor 59eu een retourtje te boeken…

  Reply

Leave a Reply