8 dagen Ibiza incl hotel, ontbijt en vlucht vanaf €289,-

Geen goed afscheid kunnen nemen van de zomer? Geniet dan nog 8 dagen van Ibiza in oktober of november, zodat je genoeg energie opdoet om de koude maanden door te komen! Bij Travelbird heb je nu een super scherpe aanbieding inclusief vlucht vanaf Amsterdam, 7 overnachtingen in het Puchet Hotel en iedere dag een heerlijk ontbijt!

Let op; het goedkoopste tarief is geldig indien je met 3 personen gaat. Je kunt dit niet boeken voor 2 personen.

Boek nu bij Travelbird

Het hotel is gelegen in een rustige buurt van San Antonio, een vissersplaatsje dat inmiddels zeer geliefd is bij de vakantiegangers. Ook in oktober en november valt er genoeg te beleven zonder de extreme drukte. Ideaal dus om nog even te genieten en je klaar te maken voor de winter!

 

Je verblijft in het Puchet Hotel:

  • buitenbad met kinderbad
  • loopafstand centrum San Antonio
  • restaurant
  • gratis wifi in de openbare ruimtes

De reis is inclusief:

  • Retourvlucht Amsterdam – Ibiza
  • Handbagage tot 10 kilo
  • 7 overnachtingen in Hotel Puchet
  • Elke ochtend ontbijt

 

Leave a Reply