Zuid-India en Sri Lanka in 1 Supertrip voor €499! (Vluchten: A’dam – Mumbai, Zuid-India – Sri Lanka en Sri Lanka – Düsseldorf)

Vorige week hadden we al een trip naar Mumbai voor €425 gevonden om het Holi Festival te beleven. De Supertrip waar we het nu over hebben is voor de mensen met iets meer tijd misschien wel een nog betere optie. Wanneer je de vluchten boekt die wij gevonden hebben dan reis je in 1 trip door Zuid-India en Sri Lanka. Het gaat hier wederom om een hele goede deal van Etihad Airways voor de intercontinentale vluchten in combinatie met een regionale verbinding tussen Zuid-India en Sri Lanka. Deze combinatie hebben wij gevonden voor €495.

Het vliegschema ziet er als volgt uit:

Amsterdam naar Mumbai en Colombo (Sri Lanka) naar Düsseldorf voor €454

 1. Klik op de button hieronder
 2. Klik op de homepage in de reserveren tool op “meerdere bestemmingen / overstappen”
 3. Vul bij vlucht 1 in: Amsterdam – Mumbai
 4. Vul bij vlucht 2 in: Colombo – Dusseldorf
Boek je vlucht bij Etihad

Maduri (India) – Colombo voor €40 via Skyscanner

Boek je vlucht bij Skyscanner 
Schermafbeelding 2013-09-09 om 21.55.24

Vervoer van Mumbai naar Zuid-India

Langs de hele Indiase kust lopen prima treinverbindingen. Wij raden dan ook aan de grootste stukken per trein te reizen. Dit is niet alleen snel maar ook nog eens een echte belevenis: verkopers, nieuwsgierige locals, muzikanten en andere reizigers zorgen voor continu vermaak. Voor de mensen die iets meer luxe willen is het ook mogelijk om tegen zeer betaalbare tarieven taxi’s te nemen.

Een aantal hoogtepunten die je niet mag missen tijdens deze Supertrip: 

Mumbai: De grootste stad van India met bewoners uit alle delen van het land. Ga hier naar een Bollywood film, bezoek 1 van de vele tempels, ga op vrijdag naar de Haji Ali Moskee, ontspan tijdens een boottochtje naar het nabij gelegen Elephanta Island en bekijk de bedrijvigheid voor de Gateway of India.

Goa: Na een paar dagen Mumbai neem je de palolemtrein richting Goa. Hier aangekomen kom je tot rust op 1 van de prachtige stranden. Wil je een bamboe hutje op het strand? Dan is Palolem een echte aanrader! Hier kan je als enige plek in Goa nog echt op het strand slapen. Geniet van de heerlijke Goan Curries en ga shoppen op 1 van de vele hippy markten.

 

DSC_0244Hampi: Vanuit Goa kun je per bus richting Hampi reizen. Deze plek is bij veel reizigers nog onbekend vanwege de afgelegen ligging. De busreis duurt ongeveer 8 uur maar is zeker de moeite waard. De rivier, de oude tempels en de grote rotsen maken dit een erg fascinerend landschap dat nergens anders ter wereld te zien is.

 

Kerala: Bekend vanwege zijn waterkanalen en houseboats. Boek hier een overnachting op een “drijvend hotel” en laat je verwennen door het prachtige uitzicht en de heerlijke kookkunsten van je privékok.

Sri Lanka: Een eiland dat veel te bieden heeft en ook als bestemming op zich al Supertrip-waardige te noemen is. Je bent er nu toch in de buurt dus waarom dan niet dit prachtige eiland ook nog meepikken. Er is voor ieder wat wils: jachtluipaarden in het Yala park, surfen in Arugambay, oude beschavingen, ongerepte stranden en een vriendelijke bevolking.

Gevonden data met prijzen (let op meer opties mogelijk):

 • 6 november – 27 november voor 481,23
 • 7 januari – 5 februari voor  511,23
 • 5 februari – 4 maart voor 482,56
 • 5 maart – 2 april voor €459,72

De Supertrip is ook in andere volgorde te boeken van Düsseldorf naar Sri Lanka en van Mumbai naar Amsterdam. Een combinatie met het Holi Festival in India is op die manier makkelijker te maken. Wij vonden deze Supertrip voor €497 exclusief de regionale vlucht tussen Colombo en Madurai.

 • 6 november – 5 december voor €497
 • 5 december – 16 januari voor €497
 • 13 februari – 26 maart voor €497
Boek je vlucht bij Etihad

Schermafbeelding 2013-09-09 om 13.02.29Schermafbeelding 2013-09-09 om 21.37.37

Schermafbeelding 2013-09-10 om 20.47.11

Leave a Reply